Zeeman brengt z’n meest comfortabele bomma-onderbroek uit in een sexy versie

Zeeman/nina.be
Dat een bommaonderbroek heerlijk zit, weet iedereen. Vraag maar aan Bridget Jones. Maar het oog wil ook wat. Sexy lingerie geeft je zelfvertrouwen namelijk meteen een boost. Waarom de twee aspecten niet combineren, dachten ze bij Zeeman. De Nederlandse retailketen geeft z’n meest klassieke onderbroek, de ‘Mady’, een verleidelijke update. 

De Mady van Zeeman bestaat al meer dan 35 jaar. De reden voor het succes van deze hoge slip? Hij zit gewoon supergoed. Om de onderbroek in een nieuw jasje te steken, werkte Zeeman samen met Anne-Lotte van Vonderen, die styling studeert  aan de Nederlandse hogeschool Academie Artemis. 

(Lees verder onder de foto.)

De klassieke Mady.
Zeeman De klassieke Mady.

De klassieke Mady is simpel en wit, maar Anne-Lotte gaf er een zwoele draai aan. Zo ontwikkelde ze de ‘Dotty Mady’ met polkadot motief, de ‘Catty Mady’ met panterprint en de ‘Lacy Mady’ met zwart kant.

De Mady-reeks is verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Voor een sexy slipje betaal je 2,99 euro, de klassieke slip koop je in een duopack voor 2,99 euro. Het slipje valt blijkbaar goed in de smaak, want online is hij al uitverkocht. In de winkels kan je de onderbroekjes wel nog vinden. 

De Catty Mady.
Zeeman De Catty Mady.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Moniek Smets

    Das een goei Johnny,eigenlijk heb je gelijk maar ja we mogen onszelf zo voelen hè

  • Rachel Cousse

    Ja Johnny Deketel, zo gaat dat in de reclame wereld, het moet er allemaal op zijn best uitzien, ergens logisch. Heb je de reclame voor mannenondergoed als eens bekeken ? Al die knappe kerels met sixpack, ik vermoed dat ook niet elke man er in werkelijkheid zo bij loopt :)))))

  • Johnny Deketel

    Ja, een bomma-broek, maar hier wel gepresenteerd door een modelletje van 21 jaar. Die ziet er zelfs goed uit als ze een vuilzak over haar kont trekt! Misleidende reclame?