Wow: deze foto werd niet genomen met een fototoestel

Billboard
Wie denkt dat er bij een modeshoot een hoop lichten, lenzen en fototoestellen komen kijken, heeft het waarschijnlijk bij het rechte eind. Nu toch nog, want de nieuwe cover van Billboard Magazine liet dat allemaal achterwege.

Op de cover van Billboard prijkt momenteel zangeres Camila Cabelio. Het is een prachtige foto met uitstekende belichting en focus, een modemagazine waardig. Het plaatje werd gemaakt door fotograaf Miller Mobley, die niet eens een peperduur fotoapparaat van duizenden euro's nodig had. De cover werd immers geschoten door een iPhone 7 Plus.

De 7 Plus heeft immers twee lenzen, waardoor je haarscherpe portretten kan maken terwijl de achtergrond artistiek wazig is. "Als fotograaf is het geweldig om te zien hoe technologie zo snel verandert", aldus Mobley. "De smartphone in je achterzak is eigenlijk ook een professionele camera geworden." En dat voor 'maar' (nou ja) 909 euro.

REUTERS
Cover girl. | Photo: @millermobley #shotoniphone77 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ph at

  En bij Samsung kan je ze exporteren in RAW formaat.

 • Just me

  Deze functie zit al een aantal jaren in een samsung Galaxy toestel. Het gaat zelfs zo ver dat je bij Samsung een foto trekt, dat je erna nog steeds de focus kan bepalen. Toch straf dat dit door iPhone gebruikers totaal onbekend is. Ook al willen ze steeds het laatste nieuwe toestel(beste?) hebben.

 • Stephen Claeys

  Den andere als u samsung nie ontploft tenminste

 • Gunter Magic

  Afbeelding is niet van iPhone 7 :-)

 • Anonymous

  Ik zou liever een Samsung hebben, alleen al om den Trump te boycotten