Wordt Selena's jeansbroek met reuzegrote rits de nieuwe hype?

photo_news
Jarenlang was het een modeflater van formaat: een rits die uit je jeansbroek komt piepen. Voor velen bewijsstuk nummer één dat je je broeken in het vervolg best een maatje groter koopt. Behalve als je Selena Gomez heet, zo blijkt.

Als het van de Hollywoodster afhangt, lopen we binnenkort allemaal met onze rits te koop. De zangeres en stijlicoon werd namelijk gespot in een jeansbroek met een opvallend groot exemplaar. Helaas voor de fans gaat die grote rits gepaard met een minstens even groot bedrag: de broek is immers van het luxemerk Louis Vuitton. Al leert het verleden ons dat de budgetketens ongetwijfeld snel zullen volgen.

Wie is fan?

photo_news
photo_news6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • kelly stroobantd

  Toch mooi broekje . Gaat een toppertje in de winkel worden !

 • Elkadam liams

  man wat zijn de mensen dom en naïef door zo een zelfste broek te kopen ga je er niet beter uit zien in tegen deel je hebt u geld kwijt en je verrijkt er iemand ánders mee

 • Narjiss Sabri

  Mooie broek

 • Peter Buyck

  Droeg jij vorige week zo'n broek, dan kreeg je een veeg uit de pan van de 'fashion police'. Een celebrity draagt die dus moet het wel modieus zijn... komaan 'identiteit'.

 • armand mudah

  de rits is niet groot enkel het sliderhandvatje kan je aan elke rits hangen