Winnen: 2 x de Fossil FTW 6025 Smartwatch

Fossil
Wil jij voor de verandering eens jezelf in de bloemetjes zetten deze eindejaarsperiode? Dan kan dat bijvoorbeeld met deze stijlvolle smartwatch van Fossil. Wij mogen twee exemplaren weggeven, dus snel deelnemen aan onze wedstrijd is de boodschap!

Met de ingebouwde hartslagsensor van de Fossil Smartwatch ben je 24 uur per dag op de hoogte van je hartslag. Daarnaast meet deze slimme horloge onder meer je stappen, afstand, calorieverbranding en snelheid. Hiermee houd je nauwkeurig je fiets- en hardloopprestaties bij, alsook de baantjes die je trekt in het zwembad. Als jij na een sportieve dag uitrust, werkt dit slimme horloge nog even door. De smartwatch meet namelijk je slaapduur en slaapkwaliteit. Verbind het Fossil-horloge met je smartphone en krijg meldingen en oproepen binnen op je pols. Het verwisselbare siliconen bandje draagt comfortabel tijdens het sporten. Daarnaast is het polsbandje bestand tegen transpiratie en gemakkelijk schoon te houden.

Fossil

Neem hieronder deel aan de wedstrijd!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.