WIN: een hippe zonnebril van Pearle Opticiens

NICTURES
Met temperaturen die oplopen tot 28 graden, mogen we vandaag ein-de-lijk onze zonnebril van onder het stof halen. Maar misschien is je zonnebril in tussentijd wel gesneuveld op de festivalweide of kreeg hij een nieuwe eigenaar op vakantie. Geen probleem, we've got you covered. In samenwerking met Pearle Opticiens mag NINA 12 zonnebrillen weggeven, en het leukste van al: je kan gewoon zélf je favoriet kiezen!

Is jouw zonnebril na het triestige weer van afgelopen weken nergens meer te bespeuren? Begrijpelijk. Maar nu het kwik plotseling weer de hoogte in vliegt ben je wel genoodzaakt een nieuw exemplaar op de kop te tikken. Wie zoekt naar een stijvolle (zonne)bril aan een betaalbare prijs moet tegenwoordig niet ver meer zoeken, want Pearle Opticiens heeft voor elk wat wils. En met zo'n 200 filialen in België, vind je de juiste (zonne)bril bijna op de hoek van je straat of online natuurlijk. En hier bij NINA!

In samenwerking met Pearle Opticiens geeft NINA 12 zonnebrillen weg van 3 verschillende merken. Kies je voor een strakke zwarte, tijdloze roze of mag het wat uitdagender met een luipaardprint? De keuze is aan jou! Het enige wat je moet doen, is deelnemen aan onderstaande wedstrijd, en wie weet ontvang jij dan binnenkort je favoriete zonnebril in de bus. Succes!

Merk: In Style
NICTURES Merk: In Style
Merk: Solaris
NICTURES Merk: Solaris
Merk: C Line
NICTURES Merk: C Line