Win! 10 x een moeder-dochterpakket van Paula’s Choice

Paula's Choice
Moederdag komt stilaan in zicht! Wil jij je mama op 12 mei verrassen met een mooi verzorgingsproduct? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want wij mogen van Paula’s Choice 10 moeder-dochterpakketjes weggeven (dan heb jij er ook nog wat aan!).

Dat echte schoonheid van binnenuit komt is een feit, maar het kan natuurlijk geen kwaad als de buitenkant af en toe ook wat in de watten gelegd wordt. Wij mogen van Paula’s Choice 10 verzorgingspakketjes (ter waarde van € 75) weggeven, specifiek gericht op moeders en dochters. Daarin vind je het Radiance Renewal Mask (voor je mama) en de CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment (voor jou). Hier vind je alvast een woordje uitleg waaraan je je mag verwachten, onderaan deze pagina kan je je kans wagen om een pakketje in de wacht te slepen. 

Radiance Renewal Mask

Paula's Choice

Wakker worden met een glanzende en stralende huid; wie wil dat nou niet? Te weinig slaap, roken en een ongezond eetpatroon. Allemaal factoren die een negatief effect hebben op je stralende uiterlijk. Helaas heeft iedereen weleens te maken met een doffe en vale huid. Paula’s Choice introduceert speciaal voor de huid die haar glow is verloren een licht, gel-achtig masker dat weer zorgt voor een stralende huid. Het Radiance Renewal Mask creëert een frisse, gezond-ogende teint.

De formule werkt kalmerend, hydraterend en voelt zacht aan. Het masker bevat ingrediënten als Niacinamide, Uva-ursi blad en Arbutine die de huid zichtbaar laten stralen en helpen vochtverlies te voorkomen. Glycerine en olijfolie dragen bij aan het natuurlijk herstel van de huid terwijl de dofheid van de huid wordt verminderd en de huid een gezonde gloed krijgt. Radiance Renewal Mask is geschikt voor elk huidtype en ideaal voor iedereen die last heeft van een dof-uitziende huid of een oneffen teint. De gel-achtige textuur biedt goede hydratatie terwijl kalmerende ingrediënten de huid tot rust brengen.

Door de lichtgewicht leave -on formule is het Radiance Renewal Mask een vernieuwend product dat niet zwaar aanvoelt op de huid en de huid verheldert. Het masker biedt unieke voordelen voor ieder huidtype en geeft een gezond en stralend resultaat.

Gebruik het masker minimaal een keer per week of zo vaak als gewenst ‘s avonds als laatste stap in de huidverzorgingsroutine. Breng het masker royaal aan en verdeel de lichte formule over het hele gelaat, inclusief de ogen. Het masker trekt snel in en hoeft niet afgespoeld te worden. Radiance Renewal Mask is een uniek product dat zowel de huid laat stralen terwijl het tegelijkertijd de huid hydrateert, kalmeert en herstelt. Een lichte formule die zorgt voor een stralende huid en een opvallend gezond ogende teint, geschikt voor elk huidtype.

CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment

Paula's Choice

De effectieve kuurbehandeling voor een gave, heldere en opvallend stralende teint zonder huidverkleuringen. Deze multifunctionele formule maakt niet alleen de huidskleur lichter, opvallend stralend en rimpels minder zichtbaar, maar vervaagt ook huidverkleuringen zoals bruine (pigment)vlekjes. Tevens vermindert de samenstelling puistjes, dankzij een combinatie van o.a. azelaïnezuur, salicylzuur en zoethoutextract.

De formule van de nieuwe CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment wordt voor het beste resultaat aangebracht op een schone huid, direct na het reinigen en vóór het aanbrengen van de verzorgende crème. De samenstelling met een hoge concentratie azelaïnezuur geeft direct effect. Bruine vlekjes en rode vlekjes na puistjes vervagen, puistjes verminderen en rimpels worden minder zichtbaar. 

De samenstelling van deze geavanceerde formule is licht hydraterend, geeft de huid een fluweelachtige, matte finish en maakt grove poriën kleiner. Krachtige anti-aging ingrediënten waaronder rode berenklauw en adenosine (een bio-organische verbinding die van nature een belangrijk onderdeel uitmaakt van o.a. het DNA in de huid), gaan huidveroudering tegen, maken de huidtextuur gladder en geven de huid een opmerkelijk egalere en stralende teint.

Tip: De nieuwe CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment met azelaïnezuur is een uitstekend alternatief voor wie last heeft van puistjes, maar overgevoelig is voor benzoylperoxide.

Neem deel aan de wedstrijd!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • louisa smekens

    de "link" om mee te doen aan de wedstrijd, werkt niet !