Wereldberoemd plussize model Ashley Graham geeft zich bloot

Twitter: V Magazine
De mode-industrie maakt stilaan plaats voor modellen met een maatje meer, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Het Amerikaanse model Ashley Graham straalde eerder dit jaar als allereerste plussize model op de cover van Vogue. In een interview met V Magazine vertelt ze over haar onzekerheden, maar die schuift ze al snel aan de kant wanneer ze zich bloot geeft voor de lens.

Het is niet altijd makkelijk om in te gaan tegen de mainstream. Dat ondervond ook plussize model Ashley Graham. Inmiddels is ze een grote naam in de modewereld en wist ze als eerste volslanke dame een coverfoto voor Vogue te bemachtigen. Vandaag geeft ze zichzelf bloot voor de camera van V Magazine.

Ze ziet er zelfverzekerd uit en ook op sociale media wordt ze bewonderd voor haar lef, maar desondanks voelt ook zij zich niet alle dagen goed in haar vel. "Soms word ik wakker en voel ik me de dikste persoon op aarde, maar ik laat dat gevoel de rest van mijn dag niet bepalen. Het komt erop neer dat je tegen jezelf kunt zeggen dat je mooi en briljant bent. Dankzij die aanpak voel ik me vanbinnen- en buiten goed. Dan voel me slim", vertelt ze in het bijhorende interview.

Op haar Instagram moedigt ze dan ook miljoenen vrouwen aan om van hun eigen lichaam te houden, een missie die ze ook neerpende in haar boek A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like.

Love the skin you're in. I discussed body love with @traceeellisross in this latest issue of @vmagazine ・・・ "I think I hit bottom around 18. I was disgusted with myself and told my mom I was coming home. And she told me, 'No, you're not, because you told me that this was what you wanted and I know you're supposed to do this. It doesn't matter what you think about your body, because your body is supposed to change somebody's life.'" @theashleygraham bares all to @traceeellisross in the link in our bio. Photographed by @mario_sorrenti, styled by @georgecortina for #V107, on stands now.

230.2k Likes, 1,802 Comments - A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Instagram: "Love the skin you're in. I discussed body love with @traceeellisross in this latest issue of..."

Be comfortable in your OWN skin.. #beautybeyondsize

258.2k Likes, 1,540 Comments - A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Instagram: "Be comfortable in your OWN skin.. #beautybeyondsize"