Weekendtip: shop meer dan 30 bekende merken met kortingen tot 75%

BrunoPress
Koopjesjagers moeten niet wachten tot de solden om hun slag te slaan, want dit weekend shop je in Gent meer dan 30 grote merken aan outletprijzen. In Flanders Expo vindt dan de vierde editie van de Grand Depot Outlet plaats.

Na eerdere edities in Antwerpen en Mechelen, strijkt Grand Depot Outlet deze keer neer in Gent. Het pop-up outletconcept, deze keer ruim 9000m² groot, biedt koopjes met kortingen tot 75% in zes verschillende shops. Je zult er onder andere items van bekende merken als Jbc, Supertrash, Frida, O’Rèn Official, Nike, Asics, Salt & Pepper, Point Virgule en Brabantia kunnen shoppen. Niet alleen fashionista’s komen er kortom aan hun trekken, maar ook wie houdt van deco en sport zal er zijn gading vinden.

Goed Gevoel Ladies Fair

Sowieso is Flanders Expo op 23, 24 en 25 maart de place to be voor shopaholics. Naast Grand Depot Outlet vind je er dat weekend namelijk ook de Goed Gevoel Ladies Fair. Wie dus zin heeft om beide events te combineren, bevindt zich al meteen op de juiste locatie.

Tickets voor het shoppingwalhalla kosten € 5 en zijn beschikbaar aan de kassa en online. Kinderen onder 12 jaar genieten van gratis inkom. Tickets voor de Goed Gevoel Ladies Fair kosten € 13 online en € 15 aan de kassa. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gino Denil

    Betalen om te mogen kopen. Je moet goed gek zijn.

  • dirk claeys

    Weeral lokken van kopers! 10 a 15€ inkom! 10€ parking! Wie gaat nu schoppen in Gent! Je bent een hoop centen kwijt, en de kans op een boete is zeer groot , je beste vriend de politie loert op iedere hoek! Dus mensen blijf uit Gent!

  • Alfons Verbist

    Een verplaatsing naar Gent? Kost meer dan de kortingen die men kan bekomen. Ga dus liever in Antwerpen winkelen. Gemakkelijk te bereiken en veel gemoedelijker.