Webshop Asos toont voor het eerst bikinimodellen met striemen en acnelittekens

ASOS
Zowat alle vrouwen ter wereld hebben wel ergens striae of striemen, alleen modellen lijken er zelden of nooit mee te kampen. Natuurlijk weet iedereen ook wel dat een fotobewerkingsprogramma genaamd Photoshop daar veel mee te maken heeft, maar alsnog zorgt het ervoor dat veel dames een vertekend beeld krijgen van wat normaal en sexy is en wat niet. Webshop Asos gaat daar nu tegenin.

De bekende Britse webshop besloot namelijk het photoshoppen en airbrushen achterwege te laten, en een aantal modellen puur natuur bikini's te laten aanprijzen. De meisjes hebben duidelijk zichtbare striemen en acnelittekens op de foto's en of dat op veel bijval kan rekenen. Op social media overspoelen mensen Asos met complimentjes voor de actie. 

Striemen en andere "oneffenheden" tonen op Facebook en Instagram is al een tijdlang een trend onder vrouwen. Er is zelfs een Instagramaccount 'loveyourlines' dat enkel en alleen gewijd is aan vrouwen met striae. Ook heel wel bekende vrouwen zoals Chrissy Teigen, Shakira en Lady Gaga schaarden zich hier al achter. En maar goed ook, want waarom zou je jezelf in godsnaam schamen voor iets waar elke vrouw mee kampt en waar je helemaal niets aan kan doen?