Wat dit feestseizoen niet mag ontbreken in je garderobe

Feestelijke blazer, transparante panty's en fluwelen jurk en schitterende clutch bij Asos.com.
Asos.com Feestelijke blazer, transparante panty's en fluwelen jurk en schitterende clutch bij Asos.com.
Hoewel Sinterklaas eerst nog op bezoek moet komen, kijken we toch al stiekem uit naar de feestdagen met de feestelijke outfits die nu overheersen in de winkels. Met onze top vijf van de spullen die voor de feestdagen nog in je kast moeten hangen, maken we de shoptrip alvast wat makkelijker voor jou.

Veel vrouwen weten absoluut niet wat ze moeten dragen met de feestdagen, omdat ze collega's, partner, familie en vrienden willen imponeren. Met onderstaande items zit je sowieso goed en zijn blunders uitgesloten.

1. Blazer
Een getailleerd jasje is een essentieel stuk in je garderobe dat je erg vaak kunt dragen. Dit trek je snel aan op als je een professionele indruk wil maken, maar het kan ook instant chique ogen bij een feestoutfit.

2. Clutch
Je trouwste handlanger tijdens de feestdagen is een clutchhandtas, of je naar een kantoorfeestje moet of enkel bij je ouders thuis verwacht wordt, met dit veelzijdig accessoire kun je alle kanten uit. Speel wel op veilig qua kleur en vorm.

3. Fluweel
Fluweel roept meteen de kerstsfeer op. Deze dikke stof biedt niet alleen warmte en comfort. Een klassieke look creëer je met een eenvoudig A-lijnrokje. Geef je outfit een moderne toets met een frivool fluwelen jurkje.

4. Transparante panty's
Je benen hou je best warm met transparante panty's. Hierbij mag je voor frivool gaan met een stippen- of bloemenpatroon.                

5. Zwarte enkellaarsjes
De klassieke zwarte enkellaars kan onder elke outfit en voor elke gelegenheid. Sexy is een peeptoe met transparante panty's, een model met studs zorgt meteen voor een stoerder resultaat.

Een peeptoe enkellaarsje
Asos.com Een peeptoe enkellaarsje