Waarom Rihanna fotografen en gsm’s verbood op haar laatste modeshow

Rihanna.
Photo News Rihanna.
Popster Rihanna (31) presenteerde dinsdag de nieuwe collectie van haar lingeriemerk Savage X Fenty op New York Fashion Week. Of tijdens de modeshow ook deze keer een hoogzwanger model te zien was, weten we echter (nog) niet want de genodigden moesten hun telefoon achterlaten en fotografen waren verboden. 

Toen Rihanna tijdens de afgelopen New Yorkse modeweek haar eerste lingeriecollectie showde op modellen in alle verschillende vormen, maten en achtergronden, werd ze overladen met lofberichten. Dat ze de beha’s ook verkrijgbaar maakte in maar liefst 36 maten en ook in zeven huidtinten, zorgde ervoor dat het ook een commercieel succes werd. Dat leverde haar uiteindelijk zelfs een eigen modehuis op onder de vleugels van LVMH, het grootste luxehuis ter wereld en eigendom van Bernard Arnault.

Er werd dan ook reikhalzend uitgekeken naar haar tweede show, maar de aanwezigen kwamen dinsdag voor een verrassing te staan. De fotografen mochten enkel foto’s maken op de rode loper (zie hieronder) en de anderen moesten hun smartphone in afgesloten kistjes stoppen. 

Met reden: haar show wordt namelijk op 20 september in 200 landen exclusief uitgezonden op de streamingsdienst Amazon Prime. Daar schreven we overigens eerder al over. Ze liet toen weten dat ze de meest “sexy, excentrieke en energieke beleving” plant die je je kan voorstellen. Of dat ook daadwerkelijk het geval was, moeten we nog even afwachten. Wél is geweten dat Rihanna zelf de show opende met een dansoptreden en er wordt gesproken van performances van artiesten als Halsey, Migos, Big Sean en dj Khaled.

Actrice Vanessa Hudgens

Photo News

Model Slick Woods

Photo News

Rappers Quavo, Offset en Migos

Photo News

Socialite Paris Hilton

Photo News

Model Shanina Shaik

Photo News

Socialite Nicky Hilton

Photo News

Zangeres Kehlani

Photo News

Zangeres Halsey

Photo News

Model Iskra Lawrence

Photo News

Model Halima Aden

Photo News

Model Joan Smalls

Photo News

Model Gigi Hadid

Photo News

Artiest DJ Khaled

Photo News

DJ’s Diplo en Major Lazer

Photo News

Ontwerpster Diane von Furstenberg en dochter Talita von Furstenberg

Photo News

Model Chanel Iman

Photo News

Model en actrice Cara Delevingne

Photo News

Model Bella Hadid

Photo News

Model Ashley Graham

Photo News

Actrice Ashley Benson

Photo News

Rihanna zelf

Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Elke De Vos

    Veel stijl lijken al die mensen toch niet te hebben. Als dat de mode van tegenwoordig is ben ik blij dat ik dat niet volg. De enige die in mijn ogen iets aanheeft dat me wel aanspreekt -alleen een maat te groot- is dat model Chanel Iman. Al de rest lijkt net een karikatuur.

  • Ronny Cuypers

    Het waarom is dus heel duidelijk. Het is voor't geld.