Waarom je de Nina-Pinterest en deze 4 andere Belgische pinners moet volgen

Pinterest Nina
Sinds kort zit ook de Nina-redactie op Pinterest! Ter ere van die heuglijke gebeurtenis stellen we jullie nu voor aan 5 andere inspirerende Pinterest accounts van Belgische vrouwen. Want goede smaak is er genoeg hier in ons landje. Get ready to be inspired!

1. Elke Spelters
Elke Spelters is een Digital Media Designer en co-founder van het online platform Sir Magazine. Op haar prachtige Pinterest pagina vind je heerlijk inspirerende borden zoals 'Sun soaked seasons' en 'cutiepie' (een bord met alleen maar schattige huisdieren op).  Met 57.241 volgers zijn we duidelijk niet de enigen die haar zo inspirerend vinden. Volg haar hier.

screenshot

2. Stephanie Duval
Stephanie is een Antwerpse die ondertussen verkast is naar Génève. Ze is de vrouw achter de blog 70percentpure en auteur van het boek 'How Blogs Work.' Haar Pinterest straalt rust en kalmte uit, met veel oog voor design en kunst. Volg haar hier.

screenshot

3. Hannelore
De Pinterest pagina van de 26-jarige Hannelore staat bomvol inspirerende foto's. We zijn vooral fan van haar (hilarische) bord 'things that make me smile' en 'bikes' met -hoe kan het ook anders- de mooiste stalen rossen op.Volg haar hier.

Screenshot

4. Julie Wijckmans
Julie Wijckmans (eveneens één van de co-founders van Sir Magazine), ontwerpt websites en werkt voor het PR-bureau UPR. Duidelijk een busy bee, want daarnaast vindt ze ook nog eens de tijd om massaal te pinnen op haar prachtige Pinterest pagina. Die is met 54.648 volgers trouwens zeer populair. Volg haar hier.

screenshot

5. Nina
Tot nog toe de kleinste garnaal in dit lijstje, maar hopelijk niet lang meer. Want we zijn alvast aan het pinnen alsof ons leven er vanaf hangt. Volg de Pinterest pagina van de Nina-redactie hier.

screenshot