Lancôme

Gesponsorde inhoud

Waar of niet waar: foundation test je op je hand

Een foundation is een wonderlijk product: het egaliseert, matteert, kleurt, geeft een natuurlijke glow en verstopt imperfecties, korte nachten of een tekort aan zon. Allemaal op voorwaarde dat je je foundation correct gebruikt natuurlijk…

Een paar veegjes foundation op je hand en vervolgens kijken en vergelijken welke kleur naadloos versmelt met je huidskleur: zo kiezen de meeste vrouwen de juiste tint wanneer ze een nieuwe foundation aanschaffen. Slim? Toch niet! 

In deze video krijgt Julia nuttige foundation-tips & tricks van de Lancôme-experte.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Samengevat: deze foundation-fouten worden té vaak gemaakt…

1. Voor het meest natuurlijke effect gebruik je een borstel of sponsje
Nee hoor, er gaat niets boven onze vingertoppen: door de warmte van de huid versmelt de foundation waardoor je make-up extra natuurlijk oogt.

2. Foundation verdeel je gelijkmatig over je gezicht
Toch niet, want je gezicht heeft nu eenmaal verschillende zones. De ene zone vraagt meer foundation dan de andere. Welke? Check de video hierboven.

3. Sportief & actief gaat niet samen met een foundation
Je leeft on-the-go, en dus is een foundation een no go? Tuurlijk wel! Lancôme Teint Idole Ultra Wear legt straffe resultaten voor: deze longlasting foundation blijft 24 uur in topconditie. Liever een natuurlijker effect? Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude heeft hetzelfde longlasting effect, maar gaat voor een natuurlijke dekking.

4. Een foundation test je op je hand
Absoluut niet, want de huidskleur van onze handen verschilt met die van ons gezicht! Je gezicht is dan ook de meest logische plek. 

LancômeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.