Ga naar de mobiele website
^ Top

Volslanke modellen veroveren Fashion Week: een overzicht

AFP
Er is nog heel wat werk aan de winkel, maar beetje bij beetje worden de modeweken diverser. Een mooi voorbeeld is de afgelopen New York Fashion Week, waar meer volslanke modellen dan ooit tevoren op te zien waren. We gingen door alle foto's en maakten een selectie van de knapste dames met een maatje meer.

Michael Kors

REUTERS
AFP

The Blonds

EPA

Christian Siriano

AFP
AFP

Addition Elle

AFP
AFP
REUTERS
REUTERS
AFP
AFP

Chromat

#Chromat #SS18Serenity Look 25- @seynaboucisse_ in the Skim Top and Hing Tunic

486 Likes, 3 Comments - CHROMAT (@chromat) on Instagram: "#Chromat #SS18Serenity Look 25- @seynaboucisse_ in the Skim Top and Hing Tunic"

#Chromat #SS18Serenity Look 24- @denisebidot in the Geo Dress #DeniseBidot #ChromatBABE

381 Likes, 2 Comments - CHROMAT (@chromat) on Instagram: "#Chromat #SS18Serenity Look 24- @denisebidot in the Geo Dress #DeniseBidot #ChromatBABE"

#Chromat #SS18Serenity Look 27- @lcchan in the X Bustier Suit and Deepwater Sarong

1,245 Likes, 10 Comments - CHROMAT (@chromat) on Instagram: "#Chromat #SS18Serenity Look 27- @lcchan in the X Bustier Suit and Deepwater Sarong"

Meer over68 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Els Wouters

  Geef mij maar iets tussenin hoor. Maat 40/42 is de meest voorkomende maat. Waarom die niet op de catwalk laten flaneren? Zwaarlijvigheid promoten is nu ook niet echt nodig.

 • Bjos Mia

  Die vrouwen zijn toch veel mooier en echter dan die bleke panlatten.

 • Martine X

  Ik ben geen panlat, maar er zijn er toch bij die iets te volslank zijn. Het gaat vooral over de vorm van het lichaam. Je kan zwaarder zijn en er toch vrouwelijk uitzien. Maar veel van deze kleding flatteert niet. Zoals ook veel vrouwen in het straatbeeld zich niet kleden naar hun gewicht. Soms vraag ik mij af waarom niemand die mensen daarover iets zegt, partner, vrienden,...De wereld zou veel mooier zijn ;-))

 • gold michel

  Top.vrouwen zoals ze echt moeten uitzien met een paar uitzonderingen na

 • ronny cuypers

  Er zijn inderdaad mooie volslanke dames tussen. Maar een aantal verdienen toch wel de titel 'vol' zonder dat denigrerende slank erachter.

Meld een bug