Vodden aan je voeten: voor deze schoen van Jimmy Choo tel je 600 euro neer

Jimmy Choo
Jimmy Choo/nina.be Jimmy Choo
Na de pantoffels in de vorm van een teddybeer, de blauwe IKEA-zak als peperdure handtas en andere gekke creaties van de hand van getalenteerde designers, pakt nu ook Jimmy Choo uit met een opvallend ontwerp. Namelijk groene ballerina’s die gemaakt lijken te zijn van een microvezeldoek waarmee je normaal gezien je woning schoonmaakt. 

Als je € 595 uitgeeft aan een paar ballerina’s zul je daar waarschijnlijk het huis niet mee schoonmaken, toch lijken de ‘Merlin Flats' van Jimmy Choo daarvoor bedoeld volgens verschillende mensen op sociale media. “Jimmy Choo is één van mijn favoriete schoenmerken, maar ik draag liever geen stofdoek aan mijn voeten”, schrijft iemand op Twitter. Iemand anders zegt: “Zijn er echt mensen die € 595 neertellen om eruit te zien alsof ze een stuk grastapijt of een afstoffer aan hun voeten hebben gebonden?” zegt nog iemand. 

Om op haar vraag te antwoorden: die mensen zijn er wel degelijk. De schoenen in kwestie zijn namelijk in bijna alle maten uitverkocht op de webshop van het Britse accessoiremerk. Daarop staat het ontwerp trouwens als volgt omschreven: “Merlin is een leuke en grappige schoen gemaakt van geschoren schapenvel en gekleurd in het felgroen. De ballerina’s zijn makkelijk te combineren en tegelijk ook elegant.”

De Amerikaanse actrice Brie Larson blijkt trouwens fan te zijn: 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Wij hadden vroeger dikke gebreide sokken in onze botten om op het veld te gaan werken, en die zagen er nieuw ook leuk uit.

 • Gino Van driessche

  Handig om de grote kuis mee te doen, voetjes in emmer zeepsop en poetsen maar

 • Patrick Mechels

  Alles wat groen is wordt tegenwoordig onbetaalbaar. Mijne hond maakt zich zo vlug mogelijk uit de voeten.

 • Jelle Steghers

  Degoutant zeg.

 • Ronny Cuypers

  Alles is waard wat de zot ervoor wil betalen.