Virgil Abloh en Evian vieren duurzaamheid met nieuwe collectie: “Eén druppel kan het begin zijn van een grote verandering”

De waterfles die voor kleine acties, grote veranderingen staat
Evian De waterfles die voor kleine acties, grote veranderingen staat
Het bekende watermerk Evian en Off-White designer Virgil Abloh stellen een nieuwe collectie voor genaamd ‘Activate Movement’. De collectie bestaat uit een exclusieve 750ml glazen fles en twee herbruikbare SOMA drinkbussen. De focus ligt op duurzaamheid. 

Abloh werkte al eerder samen met Evian en is ook hun ‘Creative Advisor for Sustainable Innovative Design’. Op de glazen fles staat een cirkel van kleine druppeltjes, en dat is niet zomaar. “Ik geloof dat kleine acties een grote rol spelen al het komt op verandering”, zegt Abloh. “Op dat idee is de ‘Activate Movement’ collectie gebaseerd. Eén druppel kan het begin zijn van een positieve evolutie.” 

Lees verder onder de foto.

Virgil Abloh x Evian
Evian Virgil Abloh x Evian

Daarnaast zal Evian het ‘Activate Movement Program’ lanceren. Daarin kunnen 18-35 jarigen een prijs winnen voor hun op duurzaamheid gericht design en vernieuwende projecten. Alle inzendingen zullen beoordeeld worden door een jury, waaronder Virgil Abloh. De wedstrijd is een initiatief dat in lijn ligt met de wens van Evian om tegen 2025 100% duurzaam te worden. 

De ‘Activate Movement’ collectie zal vanaf april beschikbaar zijn via de website van Evian. 

Virgil Abloh x Evian
Evian Virgil Abloh x EvianReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.