Victoria Beckham verkoopt haar Royal Wedding-outfit nu ook online

EPA
Over het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry is al (te) veel inkt gevloeid. Mensen raakten maar niet uitgepraat over het trouwkleed van de hertogin van Sussex. Een tweede persoon die ook met de aandacht ging lopen? Victoria Beckham, en dat was niet alleen om haar zure blikken, maar ook om haar vestimentaire keuze. 

Even je geheugen opfrissen: op de heuglijke dag koos Miss. Beckham voor een bol hoedje achterop het hoofd, knalrode pumps en een eigen ontwerp: een prachtige marineblauwe, lange jurk. Het kleed komt uit de lente/zomercollectie voor 2019, maar er waren zo veel geïnteresseerden dat Victoria Beckham al een wachtlijst had gemaakt. 

Om de fans van haar label een plezier te doen, heeft ze het productieproces wat versneld. "Ik ben onlangs naar een héél bijzonder huwelijksfeest geweest en ik wou een outfit dragen die vrouwelijk en gepast was, maar toch ook een edgy kantje had", vertelt 'Posh Spice' aan Vogue. "Dit kleed was uiteindelijk de perfecte keuze. Ik heb me er de hele dag geweldig in gevoeld. Daarom wou ik dat de jurk veel sneller verkrijgbaar was, deze zomer al." 

Nu is het dus zover. Dames die nog een huwelijk op de planning hebben staan én op zoek zijn naar de perfecte outfit, kunnen het donkerblauwe kleed online bestellen. Je moet er wel € 1.695 voor over hebben. Niet te lang twijfelen is de boodschap, want we hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat het in een mum van tijd uitverkocht zal zijn.

PhotoNews/nina.be5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fabienne Van Brussel

  Als couturière mask ik dit voor 150€ ... tiens ... tiens

 • jean vandenberghe

  Iets voor de Adams family ?

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Misschien goed voor een begrafenis

 • annette hermens

  vooral die veel te grote schoenen zijn lelijk ....

 • Willeke Bramer

  Wat een lelijke creatie. Typisch alle meelopertjes die dit op de kop willen tikken.