Ga naar de mobiele website
^ Top

Victoria Beckham in sexy pose met Karl Lagerfeld

Twitter

Victoria Beckham zette op Twitter sexy foto's waarop ze naast ontwerper Karl Lagerfeld in het huis van Coco Chanel poseert. Ze deed dit voor de Franse editie van het modeblad Elle.


Elle France vroeg de 38-jarige ontwerpster het beste van zichzelf te laten zien naast haar concurrent Karl Lagerfeld voor een exclusieve fotoshoot. De twee posserden in de Parijse 31 Rue Cambon, het huis van de overleden Coco Chanel. De twee staan op de trap waar het Franse modeicoon ooit stond om het publiek te bespieden tijdens haar modeshows.

Posh was wel net iets schaarser gekleed dan Coco. Ze draagt in een zwarte trui van Lanvin en ondergoed van Eres, in combinatie met juwelen van Chanel en laarsjes van Giuseppe Zanotti.

Mevrouw Beckham was in elk geval zelf heel enthousiast over het resultaat. "Een shoot in het appartement van Coco Chanel en creaties dragen die gemaakt zijn door haar modehuis is een droom die werkelijkheid wordt." Ook Karl heeft respect voor zijn concurrente: "Victoria heeft een onberispelijk gevoel voor stijl, ze weet waar ze van houdt en wat haar flatteert."

Meer over


Meld een bug