Verpakking vergeten? Mensen snappen niets van dure oorbellen Maison Margiela

-
nina.be -
Dat mode soms een tikkeltje vreemd is, moeten we je waarschijnlijk niet meer vertellen. Soms verkopen designers de meest bizarre dingen aan nog absurdere prijzen. Maar deze oorbel is volgens velen misschien nét een stapje te ver. 

Op het eerste zicht lijkt er niet veel bijzonder aan de oorbel van het modehuis Maison Margiela. De gouden ringen, die verkocht worden voor zo’n € 257,70, lijken doodnormaal. Maar niets is wat het lijkt. De witte verpakking waar de oorbellen aan vastzitten is geen verpakking, maar maakt wel deel uit van de oorbel zelf. Daarnaast wordt de oorbel per stuk verkocht en is het de bedoeling dat je ze aan één oor draagt. 

Het was online shopper en Twitteraar @doragzplora die de oorbellen opmerkte. “Oh dit zou een leuk paar simpele oorbellen zijn, wacht wat?”, tweette ze over de ontdekking. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • piet devlieger

    De reacties van designers en kunstenaars zijn altijd dezelfde. Als ze iets belachelijks maken en je er hen op wijst dan is dat 'omdat je er niets van snapt'. En kunstenaars moet je dan nog subsidies geven erbij.

  • David Meert

    Onzin.

  • Luc Desmet

    Ja, en dát kan je ze niet kwalijk nemen.