Vergeet de handtas, in deze kousen stop jij al je spullen handig weg

Sassy Stash
Bij sommige gelegenheden zou het verdomd handig zijn om niet altijd met een zware handtas te moeten zeulen. Dat dachten de bedenkers van de Sassy Stash ook. Zijn ontwierpen een kousenband met zakjes, waarin jouw gsm, bankkaarten en sleutels perfect passen.

Toegegeven: echt comfortabel lijkt het niet om een hele dag met je smartphone, bankkaarten en sleutels tegen je been geplakt rond te lopen. Maar het idee is op zijn minst gezegd origineel. De Sassy Stash is ontworpen door een groepje vrienden die op zoek waren naar een praktische manier om als vrouw je essentiële spullen mee te nemen, zonder daar een handtas voor nodig te hebben.

In kleine compartimentjes in de kousenband kan je een paar handige spullen kwijt. De Sassy Stash (letterlijk vertaald: "elegante opslagplaats") komt in drie verschillende ontwerpen, en kan wereldwijd besteld worden via de website van Sassy Stash. Een exemplaar kost 34,95 dollar (31,85 euro), wat in vergelijking met een handtas een peulenschil is. De voorstanders delen alvast hun positieve ervaringen massaal op Instagram en Twitter onder de hashtag #mysassystash.

Stashed, locked and loaded 👈🔫 @mindfreezed #sassystash #lockedandloaded

Een foto die is geplaatst door null (@) op

En als dat je nog niet kan overtuigen: in onderstaand filmpje doen de zogenaamde Sassy Girls het concept uitgebreid uit de doeken.