Veel glitter, vlinders en doorzichtige stofjes: de meest extravagante outfits van Tomorrowland

nina.be
Het eerste weekend van Tomorrowland zit er bijna op. En het was weer de moeite. Niet alleen het decor zag er sprookjesachtig uit, maar zowat alle festivalgangers zijn diep in hun kleerkast gedoken voor de meest opvallende vestimentaire keuzes. Wij kwamen, keken en vergaapten ons aan alle flamboyante, kleurrijke outfits. 
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be
nina.be6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  Er is altijd en overal critiek, op alles wat mensen doen, kan er geen enkele positieve reaktie op komen? Met deze hitte is het meer dan normaal dat mensen lichte kledij dragen, ze lopen nog niet naakt en dan zal er geen cretiek komen want mensen zijn gelijk beesten

 • Stephanie De Wit

  Maar mannekes toch! Altijd negatief reageren. Be positive! Er lopen heel veel extravagante en speciale exemplaren tussen, dat is zeker waar. Dik, dun, jong, oud, van over heel de wereld kunnen zich zelf zijn of juist is helemaal uit hun bol gaan. Als dat nu een mens gelukkig maakt waar maken jullie dan zo druk om? Slecht nieuws genoeg op sociale media, laat het een keer leuk blijven, aub. #leef!!!

 • george patrick martou

  eigenlijk is het een soort carnaval met muziek, ter plaatse dansen op steeds dezelfde ritmes, veel pronken en miljoenen selfies voor de vrienden, zie mij hier nu eens staan, egotripperij tot en met, maar toch beter dan negatieve handel en wandel ! waar is de tijd van de goede ouwe rock en roll, twist en slow bedoening, veel leuker vond ik.

 • louis pippers

  hopelijk niet te veel gezaag over betastingen

 • Freddy Van Hulst

  Lekkere meiden ja maar die gasten, jeez, wat is dat. Allemaal met hun opgeblazen borst en biceps en in bloot bovenlijf. Precies een Jerommekes parade. Is dat stoefen tegen elkaar?