Vangst van de dag: een perfect zittend kapsel zonder moeite

Kerastase
Ah, Kérastase, je stelt ons zelden teleur, maar de lancering van de L'Incroyable Blowdry kan je gerust een geschenk uit de hemel noemen. Gedaan met uren stijlen met verschillende producten: eentje is vanaf nu voldoende.

Wie zoals ik te kampen heeft met stug en weerbarstig haar, moet vaak worstelen om het in model te krijgen en lang in de weer zijn met haardroger en stijltang. Dit product van Kérastase brengt daar echter verandering in.

De L'Incroyable Blowdry (toegegeven, een wat pretentieuze naam) is een stylingproduct dat je aanbrengt op handdoekdroog haar. Het belooft bescherming tegen de hitte van de haardroger, zou de droogtijd inkorten en houdt het haar in model. En het maakt ook min of meer waar wat het belooft: mijn kapsel zat snel in model en blééf dat ook. Kérastase vermeldt ook dat het product gereactiveerd wordt als je opnieuw hitte gebruikt, dus je hoeft de dag erna niet per se meer te gebruiken om je haar opnieuw in model te brengen. Lekker zuinig, en het ruikt nog eens hemels ook.

Kérastase L'incroyable Blowdry, adviesprijs € 28,60 voor 150 ml bij de Kérastasekappers.

KérastaseReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.