Ga naar de mobiele website
^ Top

Urban Decay stelt hip oudje aan als model

Urban Decay
Op modegevoel en cool zijn staat geen leeftijd, dat maakt de 88-jarige Baddie Winkle wel duidelijk. De hippe oma werd alvast benoemd tot muze van de maand bij make-upmerk Urban Decay.

Knotsgekke kledij en af en toe een jointje, Baddie Winkle is de coolste oma die wij kennen. Ze heeft meer dan 2,6 miljoen volgers op Instagram, waar haar slogan 'stealing your man since 1928' is.

Het oudje is zo populair dat ze al in een campagne mocht verschijnen voor kledingmerk Missguided, en nu mag ze ook Urban Decay aan dat lijstje toevoegen. Ze werd benoemd tot 'Muze van de maand' en nam het make-upmerk mee op een rondleiding door Los Angeles. "Ik ben 88, maar ik vind dat ik nog een goed figuur heb", klinkt het. "Ik hou van stijl en van felle kleuren. Ze inspireren me en ik word er gelukkig van."

Baddie verklapte ook nog haar favoriete make-upproduct (de setting spray van Urban Decay natuurlijk), haar favoriete dansmuziek (alles van Drake) en haar favoriete kerstdrankje (eggnog met een fikse scheut bourbon). Cheers!

spent the day with @urbandecaycosmetics and @adamrindy
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug