Uitgetest: het product dat Penélope Cruz en Karlie Kloss gebruiken voor meer volume in hun haar

Actrice Penélope Cruz.
Bruno Press Actrice Penélope Cruz.
Al heeft de crème de la crème van Hollywood de genenloterij gewonnen, dat wil niet zeggen dat er nooit hulp aan te pas komt. De huid van Beyoncé, de lippen van Angelina Jolie, de haardos van Scarlett Johansson, wij weten wat hun little secrets zijn. Vandaag is de Thickening Dryspun Texture Spray van Bumble and Bumble aan de beurt. Het stylingproduct dat onder andere actrice Penélope Cruz en model Karlie Kloss gebruiken voor meer volume.

Wat in 1977 begon als een kapsalon in New York City is uitgegroeid tot een succesvol miljardenbedrijf dat ondertussen volledig in handen is van Estée Lauder Companies. Bumble and Bumble staat anno 2019 vooral bekend als haarverzorgingsmerk, waarbij de Surf Spray en de Thickening Dryspun Texture Spray twee van hun best verkochte producten zijn met ook heel wat bekende fans. Die laatste is een all-around styling spray die voor meer structuur en vorm zorgt. 

rv/nina.be

De test - door redactrice Liesbeth

“Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen met een bekentenis: ik ben stikjaloers op vrouwen met volumineus haar. Een dikke dot? Ik mag nog zo veel touperen als ik wil, mijn knotje wordt niet groter dan een duim. Ook los hebben mijn lokken meer weg van steile, dunne gordijntjes. Onder het mom ‘fake it till you make it’ hoop ik dat de Thickening Dryspun Texture Spray van Bumble and bumble me aan de coupe van mijn dromen helpt. In tegenstelling tot andere mousses en sprays die ik al uitgetest heb, maakt deze mijn haar niet hard of plakkerig. Wél luchtig. Meer zelfs: enkele lukrake sprays bezorgen me de perfecte dosis va-va-voom, zonder dat ik op een poedel lijk die met z’n pootje in het stopcontact gezeten heeft. Vrienden, het lief en collega’s lijken het verschil niet te merken, maar ik ben in mijn nopjes. De ideale partner in crime voor lotgenoten met fijn haar.”

De Thickening Dryspun Texture Spray van Bumble and Buble kost € 29,90.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.