UGG strikt Victoria's Secret Angel Rosie Huntington als eerste ambassadrice

UGG
Rosie Huntington-Whiteley scheert als model, actrice en ontwerpster hoge toppen, en volgens de geruchten zou ze daarnaast ook nog een affaire hebben met onze hunk van eigen bodem Matthias Schoenaerts. Aan dat indrukwekkende lijstje mag de Britse schone nu nog toevoegen dat ze de eerste Global Ambassador van het Californische merk UGG is.

"Van mijn eerste loon als model heb ik een paar Uggs gekocht. Ondertussen heb ik een tiental paar en als ik niet aan het werk ben, draag ik ze. Of ik nu thuis in Malibu ben of op bezoek ben bij mijn ouders op het Engelse platteland, gegarandeerd loop ik erin rond. De fotoshoots die ik voor hen zal doen, sluiten perfect aan bij mijn persoonlijkheid: spontaan, leuk en relaxed. Het is helemaal iets anders dan een lingeriecampagne waarin je vooral moet proberen te verleiden," vertelde Rosie zelf exclusief aan NINA magazine.

Om diezelfde reden koos UGG ook voor Rosie Huntington-Whiteley. Ze straalt volgens het merk warmte en moeiteloze elegantie uit. Voeg daar haar voorliefde voor hun comfortabele schoenen aan toe, en je weet waarom ze de ideale ambassadrice is.

In de eerste campagnebeelden voor UGG draagt het model de classic boot, maar dan wel in een nieuw streetstyle jasje gestoken. De schoen wordt wereldwijd in augustus gelanceerd.

Rosie Huntington-Whiteley voor UGG.
UGG Rosie Huntington-Whiteley voor UGG.