Topmodel uit de jaren 90 maakt comeback voor Versace

AP
De 44-jarige Shalom Harlow heeft een zeldzame verschijning gemaakt op de catwalk voor Versace tijdens de modeweek in Milaan. In de jaren 90 scheerde de Canadese hoge toppen als model, maar de laatste tien jaar bleef ze grotendeels uit de spotlights.

Harlow werd ontdekt op een concert van The Cure in Toronto en ging aan de slag als model toen ze nog in het middelbaar zat. Ze sierde maar liefst zes keer de cover van de Amerikaanse Vogue, liep shows voor alle grote modehuizen zoals Calvin Klein, Prada en Chanel en was te zien in reclamecampagnes van Dior, l’Oréal en Armani. In 2007 nam zakenblad Forbes haar op in de lijst van best betaalde supermodellen. Daarnaast acteerde Harlow ook in een aantal films zoals ‘How To Lose A Guy In 10 Days’ en ze co-presenteerde het programma ‘House of Style’ op MTV.

De laatste keer dat Harlow haar opwachting op de catwalk maakte, was in 2012 voor Alexander Wang. Deze week maakte ze nog eens een uitzondering voor Versace. Die show sloot ze af in een transparante zwarte jurk met geborduurde bloemen op.

AFP
Shalom Harlow op de catwalk voor Alexander Wang Fall/Winter 2012.
REUTERS Shalom Harlow op de catwalk voor Alexander Wang Fall/Winter 2012.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ANNE SATERDAG

    Veeeel mooier dan alle piepjonge modellen!