Studenten van de Antwerpse Modeacademie maken brillen voor Komono

Deze zonnebril werd ontworpen door masterstudent Florentina Leitner.
Komono Deze zonnebril werd ontworpen door masterstudent Florentina Leitner.
Tropisch zomerweer, dat vraagt om een nieuwe zonnebril. En dat treft, want het Belgische accessoirelabel Komono slaat de handen ineen met drie masterstudenten van de Antwerpse Modeacademie. Samen lanceren ze een capsulecollectie. 

Komono staat vooral bekend om z’n zonnebrillen, die kwaliteitsvol, betaalbaar én innovatief zijn. Verrassend, dus. Een samenwerking met de Modeafdeling van de Antwerpse Modeacademie ligt dan ook voor de hand. Drie studenten zijn de gelukkige uitverkorenen en krijgen de kans om meteen enkele ontwerpen op de markt te brengen. Annemarie Saric en Karolina Widecka kozen beiden voor een futuristisch design, terwijl Florentina Leitner de mosterd ging halen bij de jaren 60.

(Lees verder onder de foto.)

Links is het ontwerp van Annemarie Saric, rechts van Karolina Widecka.
Komono Links is het ontwerp van Annemarie Saric, rechts van Karolina Widecka.

De collectie werd gelanceerd tijdens de jaarlijkse modeshow van de Modeacademie, die gisterenavond online plaatsvond. Vanaf donderdag 2 juli zijn de brillen te koop via de winkels en de webshop van Komono, voor een prijskaartje van 199 euro. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.