Sterren promoten massaal dit Belgische modemerk in Hollywood

Kourtney Kardashian, Céline Dion en Hailey Bieber allemaal in een kledingstuk van Filles A Papa.
Bruno Press, Instagram, nina.be Kourtney Kardashian, Céline Dion en Hailey Bieber allemaal in een kledingstuk van Filles A Papa.
Realityster Kourtney Kardashian (39) blijkt fan te zijn van Belgische mode, en dan specifiek van het label Filles A Papa. Het merk werd opgericht in 2008 door de twee Luikse zussen Sarah en Carol. Het Kardashian-zusje werd zowel eind maart als in februari gespot ik een ensemble van het merk en ze is lang niet de enige.

Eind maart trok Kourtney Kardashian naar het 75ste verjaardagsfeest van Diana Ross in Los Angeles en voor die gelegenheid droeg ze een zilveren glitterpak van Filles A Papa. In de oversized blazer en broek met olifantenpijpen paste ze naadloos binnen de discodresscode. Een topje liet ze achterwege, in plaats daarvan werkte ze haar look af met een zwarte beha van La Perla. Op de webshop van het Belgische modemerk is de broek nog te koop voor € 320. De blazer is helaas uitverkocht, ondanks het prijskaartje van € 680.

Tijdens de modeweek in New York in februari, droeg ze ook al een pak van het label. Ze opteerde toen voor een blazer en broek in een bordeauxrode kleur en hakken in dezelfde kleur. Helaas ook uitverkocht online. De oudste Kardashian-zus is trouwens niet de enige in Hollywood die fan is van het Belgische merk. Hailey Bieber werd tijdens dezelfde modeweek in New York ook gespot in een jas van het label. En ook Marion Cotillard, Kendall Jenner, Céline Dion, Barbara Palvin, Madison Beer, Chiara Ferragni en Rita Ora droegen al stukken van Belgische makelij.

Kourtney Kardashian in een zilveren pak van Filles A Papa.
BRUNO PRESS Kourtney Kardashian in een zilveren pak van Filles A Papa.
Kourtney Kardashian opnieuw in een pak van Filles A Papa.
BrunoPress/StartraksPhoto Kourtney Kardashian opnieuw in een pak van Filles A Papa.
Hailey Bieber in een jas van Filles A Papa.
BRUNO PRESS Hailey Bieber in een jas van Filles A Papa.
Céline Dion in een sweater van Filles A Papa.
Instagram Céline Dion in een sweater van Filles A Papa.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • erik vercammen

    Die hebben echt personeel die die kleren uitzoeken voor speciale gelegenheden en net voor ze moeten gaan wordt hen een aantal mogelijkheden getoond. Kleding stylist is echt een beroep in Hollywood. Die stylisten pakken graag uit met iets ‘nieuws’ of ‘trendy’. Zij beslissen wat en wie! Dus denk echt niet dat Kourtney zelf online is gaan shoppen!