Ga naar de mobiele website
^ Top

Snelle oplossingen voor een 'bad hair day'

Iedereen heeft al eens een 'bad hair day', soms valt er weinig te beginnen aan een ontembare coupe, maar vaak bestaat er wel een snelle oplossing voor het haarprobleem. Daarom stellen we een reddingsplan voor je kapsel op voor wanneer je in tijdsnood zit.

Vettige lokken
Naast de voor de hand liggende wasbeurt kun je vettige wortels snel wegwerken met droogshampoo. Breng dit aan op de wortels en verdeel dit over de rest met je vingertippen. Dit lost niet alleen de oliën op, maar zorgt voor meer volume aan je lokken.

Kuifje
Soms staat je haar vooraan in een gekke positie waardoor je een eighties kuif krijgt. In plaats van dit proberen plat te föhnen, kun je beter een middenscheiding maken, dit leidt de aandacht van het probleem af.

Kroezelig haar
Kroezelige haartjes bovenaan krijg je plat met stylingproducten, dit breng je best op vochtig haar aan.

Kink
Een vreemde slag in je haar van je rekkertje is moeilijk te temmen met een haardroger. Probeer het eerder te verdoezelen door extra krullen aan te brengen met een krultang.

Gespleten punten
De enige manier om voorgoed komaf te maken met gespleten punten is een knipbeurt. Bepaalde producten vormen een omhulsel rond het haar, waardoor een gespleten punt minder opvalt. Ook maken ze het haar sterker en voorkomen ze dit probleem in de toekomst.

Grijze haren
Als je tussen je kleurafspraken door een grijze haar opmerkt, is de verleiding groot om deze uit te trekken met een pincet, maar het is beter om in afwachting een kleurshampoo te gebruiken.

Meer over


Meld een bug