Shop met korting tijdens de Nationale NINA-dag: de 5 favorieten van redacteur Timon

Stephen Mattues
Deze zaterdag is het zover: tal van winkels geven je een fikse korting ter ere van de Nationale NINA-dag. Krijg je spontaan last van keuzestress? No worries, om je een handje te helpen gingen wij alvast op zoek naar onze favoriete items. Vandaag: de top 5 van redacteur Timon. 
rv/nina.be

1/ Ik ben al een tijdlang op zoek naar een nieuw montuur sinds een niet nader genoemde brillenketen mij een exemplaar met verkeerde glazen heeft aangesmeerd. Het ontwerp van deze Ray-Ban-bril lijkt zo weggelopen uit de jaren 70, maar het fijne gouden materiaal maakt het dan weer hedendaags. Op de Nationale NINA-dag betaal je bij Hans Anders enkel voor het montuur (€ 149), de glazen krijg je er gratis bij. Ideaal!

2/ Ik hou van originele ‘workwear’-merken, omdat ze onverwoestbare kledingstukken maken die ook nog eens betaalbaar zijn. Ik heb deze broek van Dickies (€ 54,90) al in een aantal kleuren, maar donkerblauw ontbreekt nog in de collectie. Via About You shop je hem zaterdag met 20% korting. 

3/ Door het hoge prijskaartje (€ 115), ben ik zo spaarzaam mogelijk met één van mijn favoriete parfums: Replica Jazz Club van Maison Margiela. Helaas komt er nu écht een einde aan de fles en zal ik een nieuw exemplaar moeten kopen. Op de Nationale NINA-dag kan dat gelukkig met 20% korting bij Ici Paris XL

4/ Enkele jaren geleden heb ik - wijselijk - besloten om al mijn afgedragen goedkope onderbroeken in de vuilbak te kieperen en te investeren in kwalitatieve exemplaren. Met name die van Calvin Klein (€ 40). Om de zoveel maanden koop ik een nieuw setje en zaterdag kan dat bij ZEB met 20% korting.

5/ De lage zwarte Chuck Tailor sneakers van Converse combineren met alles en zijn lekker luchtig voor in de zomer. Ik heb ze het liefst een beetje afgedragen, maar aangezien het wel een béétje deftig moet blijven, is het ondertussen toch tijd om nog eens een fris paar te kopen. Op de Nationale NINA-dag kan dat eveneens met 20% korting bij Avance

Neem op zaterdag 18 mei je shoppingkaart op de cover van NINA en geniet van een dag winkelplezier. Benieuwd welke merken allemaal meedoen? Hier vind je een volledige lijst. Veel shopplezier!
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bernd Vaes

    Nationale NINA-dag? O.K., neem zaterdag een dagje vrij ver buiten Vlaanderen!