Ga naar de mobiele website
^ Top

Sexy of te gewaagd? Deze jurk geeft je kont bloot

De ontwerpster Lina Petrauskiene showt haar jurken.
De ontwerpster Lina Petrauskiene showt haar jurken.
De Griekse ontwerpster Lina Petrauskiene lanceerde een lijn van sexy jurken die je kont blootgeven.

Ze biedt haar collectie aan op de site Etsy, waar ook duizenden andere creatievelingen hun zelfgemaakte spullen op verkopen. Het bijzondere aan haar creaties is dat al haar jurken een grote uitsparing hebben ter hoogte van de kont. Aan de voorkant lijken deze kledingstukken heel gewoon.

Troeven uitspelen
Volgens de ontwerpster onthullen haar creaties het meest aantrekkelijke deel van het vrouwenlichaam. Petauskiene gelooft namelijk dat haar kont haar voornaamste troef is, de vraag is of andere vrouwen zelfzeker genoeg zijn voor deze gewaagde modekeuze. "Dit kledingstuk is ontworpen om het figuur van een vrouw te flatteren en haar aantrekkelijker te maken." In sommige ontwerpen gaat ze nog een stapje verder met gaten aan de rug en dijen.

Toch zijn er heel wat geïnteresseerden in haar jurk, haar pagina werd al bijna 20.000 keer bekeken. Toch vragen we ons af of je kont helemaal blootgeven de beste manier is om dit lichaamsdeel te benadrukken. Soms is het beter om bepaalde zaken aan de verbeelding over te laten. Ons lijkt het iets enkel bestemd voor wel erg zelfzekere dames of bezoekers van een eroticabeurs.Meld een bug