Schoenen en een broek in één? Balenciaga verkoopt het, voor meer dan 2.000 euro

Net a Porter
Een kousenbroek die kousen met een broek combineert, tot daar aan toe. Maar het Spaanse modemerk Balenciaga trekt dat praktische kledingstuk nog een niveau hoger, door een broek met ingebouwde stiletto's te verkopen. Een grap? Toch niet, want het ding blijkt ook nog eens razend populair.

De kans is groot dat je twee keer moet kijken bij het aanschouwen van dit bijzondere kledingstuk, dat schoenen en een broek naadloos combineert in één vuurrood kledingstuk. Meteen daarna volgen de praktische vragen: hoe was je dit kledingstuk? En hoe weet je welke maat je moet kopen?

Vragen waar de Balenciagafans zich niet al te druk om maken, want het bizarre hebbeding blijkt razend populair op de webshop Net-A-Porter. Volgens Metro UK is het collector's item al bijna uitverkocht. Het kledingstuk uit de lentecollectie van 2017 van het Spaanse modemerk laat zich omschrijven als "een zoektocht naar de nauwe verbanden tussen couture en fetisjisme". "Laat ze piepen onder de split van een halflange jurk of rok," tipt de site nog. Prijskaartje? Een bescheiden 2.250 euro. 

Het is niet de eerste keer dat Balenciaga in het oog springt om haar bizarre ontwerpen die tegen absurd hoge prijzen over de toonbank gaan. In april veroorzaakte het Spaanse merk nog furore met haar handtas van 2.000 euro die wel erg veel weg heeft van een Ikea-shoppingtas. Ook dit schijnbaar eenvoudige shoppingtasje van het merk ging moeiteloos voor 995 euro de deur uit.

Net-A-Porter1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sairu Hoshi

    Amai als je dan in een fatsoenlijk huis binnengaat waar jij je schoenen moet uit doen.