Schattig! Kim Clijsters poseert met haar kindjes

JBC
Kim Clijsters is een vrouw van vele talenten. Ze is niet alleen een tennispro en een topmama, ze heeft nu ook haar eerste stapjes in de modewereld gezet. Haar kindjes Jada en Jack waren de grootste inspiratiebron voor haar eigen kindercollectie bij JBC.

Comfortabel, zonder al te veel tierlantijntjes, zo zien zowel de meisjes- als de jongenscollecties voor JBC van de hand van Kim eruit. Voor dochter Jada is haar favoriete outfit de boyfriendjeans met daarop een T-shirt. Dochterlief is zelf vooral fan van leggings, wat niet altijd naar de zin is van haar mama.

Verwacht je maar aan een iets stoerdere K3-collectie voor de meisjes: een boyfriendjeans en een jeansjasje, een kaki jurk met regelbare taille en een jeansshortje. Voor de jongens neemt de Wickie-collectie je mee naar de natuur met kakisweaters en safaribermuda's.

Als het van Kim afhangt, blijft het ontwerpen niet bij deze ene keer.  Haar capsulecollectie is vanaf nu beschikbaar in alle JBC winkels en op jbc.com. De prijzen starten bij 12,50 euro en lopen op tot 49,90 euro.

JBC
JBC