Roos Vormer steelt de show met een ravissante jurk

Photo News
Vanavond paradeerden heel wat topvoetballers over de rode loper van de Gouden Schoen, maar het was toch vooral Roos Vormer die met de aandacht ging lopen. De vrouw van Brugge-speler Ruud Vormer had een beeldige jurk aangetrokken met een opvallende achterkant.

De ontwerper van de ijsblauwe japon - die een met kant afgezette rugopening heeft - moeten we u helaas schuldig blijven. Roos wist namelijk zelf niet wie verantwoordelijk was voor haar outfit. Ze gaf wel nog mee dat ze de jurk in Amsterdam op de kop tikte. Als dat haar man geen goed geluk brengt, weten wij het ook niet meer.

BELGA
Photo News
Photo News

Matching schoenen

En als de prijs voor de opvallendste jurk naar Roos ging, dan ging die voor het meest opmerkelijke schoeisel wel naar Timothy Derijck. Hij en zijn date gingen assortie in het zwart gekleed en kozen daarbij allebei voor schoenen met studs. Twee paar Louboutins, als we ons niet vergissen.

Photo News
Photo News8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Robert Van Garderen

  Mooie vrouw met een mooi figuur in een mooie jurk. Niets mis mee dus

 • Fons Dewaele

  mag gezien worden, zeer mooi kleed en ..

 • Robin De Clerck

  Wat een dikkenekkenshow...voetbal is niet alles hoor...tis ook een TEAMsport...onbegrijpelijk die individuele prijzen

 • rudy raes

  ouderwets in mijn ogen..

 • Laura DeBacker

  Nee haar kont steelt de show