Prinses Elisabeth is goed op weg om stijlkoningin te worden, volgens Amerikaans magazine

Photo News
Bekijk de homepage van het bekende Amerikaanse Paper Magazine, en je ziet het ene stijlicoon na de andere. De hele Kardashian-clan, Nicki Minaj én onze eigenste prinses Elisabeth, zo blijkt.

Doet de naam Paper Magazine een belletje rinkelen? Daar zullen z'n controversiële covers voor iets tussen zitten. In 2014 stond Kim Kardashian nog poedelnaakt op de voorpagina, vorig jaar was het Nicki Minaj die alle aandacht naar zich toe trok. Op de opmerkelijke foto leek het alsof de rapster elk moment aan een trio zal beginnen met zichzelf. “Minaj à trois”, kopte het blad destijds. 

En nu heeft het magazine dus een artikel gewijd aan prinses Elisabeth. De 16-jarige troonopvolgster is een heus stijlicoon, zo staat er te lezen in het stuk, en dat  gevoel voor mode zou Elisabeth van haar moeder hebben. Ook koningin Mathilde wordt een van de meest stijlvolle vorsten van Europa genoemd. Elisabeth wordt vooral geprezen om haar voorliefde voor het Franse label Maje en felle kleuren als roze en oranje.

Prins Gabriël en prinses Elisabeth
Photo News Prins Gabriël en prinses Elisabeth73 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • annette hermens

  prachtig eenvoudig meisje .... dure kleren maken haar niet mooier .... mooier dan die opgemaakte hollandse collega's ...

 • Deborah Tersago

  Ze hebben allemaal stijl ( De Belgische vorstenfamilie) ook het Britse, maar die beginnen helaas onder de protocols te schieten met hun jurken net boven de knie. Als je neerzit komen doe jurken nog hoger. Helaas had de Natan de laatste keer op 21 juli jongsleden voor Mathilde ook geen rekening mee gehouden. Maar ze bleef stijlvol.

 • Robert DE REU

  Is ongetwijfeld een knappe vrouw ( meisje ) maar zo zijn er duizenden in Belgie, alleen hebben die de financiele middelen niet.

 • Yvan Beelaert

  Wordt ze een mode koningin of zal ze er verstand van hebben.

 • Hugo Bavré

  Men tracht er alles aan te doen om een voorbijgestreefd koningshuis populair te maken bij de bevolking. Hoort niet thuis in een democratie en is in strijd met het gelijkheidsbeginsel. Een bekwame door het volk verkozen president heeft een veel hogere meerwaarde voor ons land dan een koning en koningin die gestuurd moeten worden door koningsgezinde, niet door het volk verkozen, hoge pieten.