Prada en Adidas tonen eerste beelden van hun samenwerking

Prada x Adidas
Enkele weken geleden werd aangekondigd dat twee grote spelers uit de modewereld de handen ineen zouden slaan: juist ja, niemand minder dan Prada en Adidas zouden samen gaan werken. Wat juist de bedoeling van hun samenwerking was, was niet duidelijk. Maar nu lichten ze eindelijk een tipje van de sluier. 

Prada maakte samen met Adidas een nieuwe versie van Adidas’ iconische Superstar-sneaker. De schoen is volledig wit en werd bedrukt met het Prada-logo. Er zullen amper 700 paar van de unisex-sneaker uitgebracht worden. Daarnaast brengen ze ook een nieuwe versie van de iconische bowling bag van Prada uit waarop de twee logo’s duidelijk te zien zijn. 

Zowel de sneakers als de tas kunnen in geselecteerde winkels van Prada en Adidas gekocht worden. De items zouden vanaf 4 december beschikbaar zijn, informatie over de prijzen is nog niet bekend. 

Prada x Adidas4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nancy De Cloedt

  Schoon,maar nie voor mijne portemonnee

 • Johan Van Biesen

  Het is zoals de Porsche Design sneakers, die betaal je rond de 500€, terwijl er niets speciaals aan is, in tegendeel, ze zijn zelfs kwetsbaarder dan de gewone sneakers!

 • Gerrit Teeuwen

  En de minder slimme fashion mensen die hun laten leiden als schaapjes gaan nu het dubbele betalen voor dezelfde tas of schoen .

 • Peter Berg

  Voor die stempel van Prada betaal je dezelfde schoenen waarschijnlijk 200 euro duurder.