Plussize model Ashley Graham poseert samen met moeder in zwemkledingcampagne

Swimsuits for All
Ashley Graham is één van de meest succesvolle plussize modellen ter wereld en ze was al te zien op talloze covers en in campagnes. Haar laatste wapenfeit is er echter een die haar nauw aan het hart ligt. Voor Swimsuits for All poseert ze samen met haar mama, “de persoon die me geleerd heeft om van mijn lichaam te houden”.

In de nieuwe campagne staat de weg van Ashley en haar moeder Linda naar zelfvertrouwen en geluk centraal. Het moeder-dochter duo poseert al lachend op het strand in de collectie die Ashley zelf heeft ontworpen voor het badmodemerk. De foto’s werden in Marokko genomen.

“Mijn moeder heeft ‘body positivity’ altijd al gepromoot bij ons thuis, nog voor het zo’n populair thema was in de media,” vertelt Ashley in een persbericht. “Ze zit zelf heel goed in haar eigen vel en dat zelfvertrouwen heeft ze doorgegeven aan mij. Ik kon niemand bedenken die beter geschikt was voor deze campagne die draait rond schoonheid in alle vormen en maten. Daarbij is ze ook gewoon super knap en straalt ze in de bikini’s en badpakken,” aldus Ashley.

De collectie is online te koop, gaat van maat 36 tot 50, en kost tussen de 70 en 90 euro.

Swimsuits for All
Swimsuits for All
Swimsuits for All
Swimsuits for All26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • John Klop

  Te vet voor mij ! Ik eet liever een kalfslapje dan een kotelet!

 • Jeanne Delvoy

  Heel mooi rondingen.Krijg het er warm van als ik even fantaseer.

 • Eric Audenaert

  Jozef Louis , doe jij je geen pijn als je bovenop je vrouw ligt met haar 50 kg ? En 1m73 groot . Geef mij deze modellen dan toch maar hoor .Daar lig ik lekker mals op .

 • Marissa Van Oostevelde

  Als dit plus size is ben ik de paus. Niet moeilijk dat anorexia schering en inslag geworden is...

 • Ramon Simon

  Eerder mollig dan plus size. Voor iedereen zijn genot weet je. Maar ik val dikke mensen niet lastig dus ik zou ook graag hebben dat dikke mensen niet gaan zeuren over magere mensen. Ik hou van slank en dat word precies gecriminaliseerd.