Pikante modetrend voor mannen gespot op de catwalk: penisaccessoires

Penisaccessoires op de catwalk van Vivienne Westwood.
photo_news Penisaccessoires op de catwalk van Vivienne Westwood.
Momenteel geven modeontwerpers het beste van zichzelf tijdens de mannenmodeweek in Firenze en eerder was Londen al aan de beurt. Het was daar dat de Britse ontwerpster Vivienne Westwood wist op te vallen met guitige accessoires voor heren in de vorm van een penis. Al is ze niet de eerste designer die piemelaccessoires wil introduceren in de garderobe voor mannen.

Ontwerpster Vivienne Westwood mag dan al ver voorbij de pensioengerechtigde leeftijd zijn, de Britse is 75 jaar oud, ze is duidelijk niet vies van een pikante knipoog. Zo liepen maandag enkele modellen de catwalk over met een ketting met piemel aan om hun kostuumvest dicht te houden. Vorig jaar stuurde ze ook al modellen de catwalk op met een halsketting met gigantische piemelhanger.

Maar Westwood is lang niet de enige die graag wil dat mannen met piemelaccessoires rondlopen. De eveneens Britse ontwerper J.W. Anderson verkoopt namelijk al een aantal seizoenen sleutelhangers met een lederen piemel. En in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, verkopen die nog eens goed ook. Zo is een roos leren exemplaar al een tijdje helemaal uitverkocht. En dat ondanks het hoge prijskaartje van 88 euro per stuk.

Vorig seizoen showde de Belgische ontwerper Raf Simons dan weer T-shirts en truien met foto's van piemels op, genomen door de bekende fotograaf Robert Mapplethorpe. En dan is er natuurlijk ook nog Rick Owens die voluit ging en heren met ontbloot schaamlid de catwalk opstuurde.

De penissleutelhanger van J.W. Anderson.
j-w-anderson.com De penissleutelhanger van J.W. Anderson.

Высокоградусные фото Роберта Мэпплторпа в коллекции @rafsimons SS'17 на @pittimmagine Подробности на FASHION ROTATION *** #fashion #style #collection #ss17 #rafsimons #pittiuomo #model #мода #коллекция #обзор #review #весналето2016

See this Instagram photo by @fashion_rotation * 49 likes
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels