Peperduur boek van Gisele Bündchen meteen uitverkocht

epa
Voormalig topmodel Gisele Bündchen heeft een kunstboek uitgebracht met foto's van haarzelf in, dat nog voor de officiële lancering hopeloos uitverkocht was. Niet zo wereldschokkend zou je denken, tenzij je de kostprijs kent dan. Het prentenboek ging namelijk over de toonbank voor 650 euro...

De Braziliaanse schone maakte het overzichtswerk van haar twintigjarige modellencarrière in samenwerking met uitgeverij Taschen. Van het 536-pagina tellende boek, werd een duizendtal exemplaren gedrukt.

Vorige week vrijdag stond de officiële lancering gepland, maar die werd last minute afgeblazen wegens compleet en hopeloos uitverkocht. Niet slecht voor een fotoboek met een kostprijs van € 650.

Het mooie aan het verhaal is echter dat de opbrengst geheel naar het goede doel gaat. Om welke liefdadigheidsorganisatie het net gaat, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

epaReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.