OPROEP. Heb jij een kledingstuk, juweel of accessoire dat emotioneel waardevol is?

Vertel ons wat je mooiste modememoire is!
Getty Images Vertel ons wat je mooiste modememoire is!
De beste manier om je kleerkast wat duurzamer te maken? Hem vullen met kledingstukken die je een leven lang wil dragen. Heb jij een jurk met een mooi verhaal? Een handtas die heel de wereld heeft gezien of een sieraad met zo’n grote emotionele waarde dat je het elke dag draagt? Of juist enkel voor speciale gelegenheden? Laat het ons weten! 

Die ring die je geërfd hebt van je overgrootmoeder. Een handtas die je liefste meter altijd droeg. Of misschien wel plastic laarzen die een vermoeiende festivalzomer overleefd hebben. Wij zijn op zoek naar pronkstukken waar je nooit afscheid van wil nemen. Heb je zo eentje liggen thuis? Vertel het ons: waarom vind je het zo bijzonder, hoe vaak draag je het, en stuur als ’t even kan ook een fotootje door naar liesbeth.de.corte@dpgmedia.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.