Oorlelfillers komen overwaaien uit New York en worden ook hier steeds populairder

Unsplash
Grote en vaak zware statement oorbellen zijn in nu, maar angst voor gezakte oorlellen moeten we niet hebben want dat is makkelijk op te lossen met fillers in je oren. Vooral in Amerika is het aantal ingrepen gestegen.

In New York noemen ze het de ‘lunchbreak fix’ omdat het zo’n snelle ingreep is. Een vijftal minuutjes en je kan terug verder met je dag, de behandeling moet wel - zoals bij elke cosmetische ingreep - herhaald worden, zo’n 2 keer per jaar.

Tijdens de ingreep spuiten ze hyaluronzuur rondom je oorlel om deze een soort ‘lift’ te geven. De behandeling is vooral bedoeld voor mensen die al op jonge leeftijd zijn begonnen met het dragen van oorbellen. Bij hen kan de oorlel wat gezakt zijn of de gaatjes wat doorgescheurd. Door de lift wordt de oorlel ook een beetje dikker waardoor de kans op het doorscheuren van je gaatjes kleiner wordt.

Veel voordelen dus, maar deze komen natuurlijk met een prijskaartje. De behandeling kost vaak zo’n 300 à 400 euro. Ook bij ons in België kan je deze snelle ingreep laten doen. Zorg wel dat je de behandeling laat uitvoeren bij een arts of goed opgeleide schoonheidsspecialist. Een slecht uitgevoerde ingreep kan zorgen voor neveneffecten zoals harde knobbeltjes en zwellingen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lily Thomas

    Mijn oren zijn gestretched geweest tot 8mm, dichtgegroeid en draag vaak zware oorbellen. Maar heb geen doorzakking. Gewoon af en toe eens masseren, goed verzorgen, en kokosolie :)

  • ringo van der pulst

    Wat nog allemaal zeg.Je kan zo elke dag een behandeling of een ingreep laten doen.Hebben ze daar dan wel eens tijd voor.Dan durven ze zeggen dat ze stress hebben.

  • Peter Buyck

    Bespaar op de kosten... draag géén of lichte oorbellen.