Ons land heeft er weer een aantal nieuwe hotspots bij

Wouter Struyf
Niet lang geleden maakten we al een overzichtje van nieuwe adresjes in ons land, maar de hotspots blijven maar als paddenstoelen de grond uitschieten. Daarom nogmaals een lijstje, om dit weekend te bezoeken?

A Temp Thing - Vilvoorde

Instagram @atempthing

A Temp Thing is een tijdelijke conceptstore waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen om hun garderobe aan te vullen. Je vindt er kledingitems en accessoires van heel wat Belgische merken als Lilirooz, Lore Van Keer, A Ka So en Mieke Dierckx. En daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook de tassen van het Amsterdamse Oh My Bag scoren. De Pop-up verhuist elke maand naar een andere stad, de aftrap wordt dit weekend gegeven in Vilvoorde.

Op vrijdag 10 maart 2017 van 10u tot 22u, en op zaterdag 11 maart 2017 van 10u tot 18u30, Schaarbeeklei 636, 1180 Vilvoorde.

HAVEN - Antwerpen

Wouter Struyf

Vorig jaar opende HAVEN Surf de deuren als eerste Belgische pop-up surfshop. Wegens groot succes is de winkel van Filip Van Moerkercke en John Roan nu naar een groter pand verhuisd én daar blijven ze permanent zitten. Het succesvolle huismerk HAVEN zal vanaf nu ook collecties per seizoen uitbrengen, naast de doorlopende basis collectie. Verder zal onder andere ook het modelabel van surficoon Kelly Slater exclusief te verkrijgen zijn in de Antwerpse surfshop. Ook geïnteresseerden in boeken, fotografie, kunst, outdoor en muziek zullen nog steeds hun gading kunnen vinden in de winkel. Extra toevoegingen aan het assortiment zijn vrouwelijke accessoires zoals badpakken, handdoeken, shorts etc. Daarnaast krijgt ook muziek meer aandacht in de winkel. Zo zullen er onder andere live-optredens plaatsvinden. Last but not least worden er ook filmavonden, exposities en workshops georganiseerd in de winkel.

Volkstraat 18, 2000 Antwerpen.

Herschel Supply - Antwerpen

rv

Je kent Herschel Supply ongetwijfeld wel van de rugzakken die al jaren populair zijn. Tot nu toe werden de tassen en accessoires van het merk alleen verkocht bij multimerkenwinkels, maar sinds kort heeft het Canadese merk een eerste eigen store in de Antwerpse binnenstad. Daar vind je de oude vertrouwde rugzakken terug, maar ook iets meer funky modellen en accessoires zoals petjes en toilettassen.

Schrijnwerkersstraat 7-9, 2000 Antwerpen.

Jackie-Jane - Knokke

Na drie succesvolle pop-up edities, heeft Nanouk De Cauwer begin vorige maand een permanente Jackie-Jane Conceptstore op de Lippenslaan in Knokke geopend. Je vindt er gevestigde waarden en jonge designers voor jezelf, je huis, je man en je kids. Daarnaast werd er ook een koffiebar voorzien om even te bekomen van al dat harde shopwerk met een tas koffie of een gezonde snack.

Lippenslaan 223, Knokke.

O'Rèn - Antwerpen

Er lijkt maar geen stop op de pop-upshops te zitten, want ook het Belgische modemerk O'Rèn opent nu een tijdelijke winkel en dat op de Antwerpse Meir. Van een toplocatie gesproken dus. O'Rèn ken je misschien van hun sweaters met leuke slogans op en glitters aan de mouwen, maar het label verkoopt nog meer dan dat. "Misschien wordt dit wel een soort van try-out voor een vaste winkel in Antwerpen," aldus een van de oprichters Nathan Murillo. "We kijken er alleszins naar uit om fans van ons merk samen te brengen onder één dak."

Van 11 maart tot 8 april, Meir 57, 2000 Antwerpen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels