Online shoppen wordt een stuk goedkoper in België

imaxtree
Vanaf vandaag kun je elke online aankoop gratis retourneren via PayPal. De lancering van 'Retourkosten Vergoeding' in België kadert in de e-commerce strategie van het onlinebetaalmiddel PayPal om online shoppen aantrekkelijker en vooral zorgelozer te maken in ons land.

Fervent online shoppers kennen het volgende scenario ongetwijfeld: je bestelt een handtas online die in het echt een clutch blijkt te zijn of een jeansbroek die zo slecht zit dat je er amper je eigen kont in gemoffeld krijgt. Wil je een item retourneren, dan moet je echter betalen dus laat je het maar in je kast hangen voor het geval je het ooit nog "nodig zou hebben."

Retourkosten vergoeding
Niet langer, want PayPal lanceert in België nu de service 'Retourkosten Vergoeding'. Ongeacht de reden kan de consument zijn online aankoop via PayPal vanaf vandaag eenvoudig en snel retourneren en dit kosteloos. Alleszins tot een maximum van 30 euro per keer en maximaal 12 maal per jaar.

Barrières voor online shoppen wegnemen
Joachim Goyvaerts, Head of PayPal Belgium & Luxemburg, licht toe: "E-commerce is een booming business en zit de afgelopen jaren enorm in de lift. De manier waarop consumenten shoppen, verandert.  Daarom vinden wij het als marktleider & referentiespeler in de sector belangrijk om hierop in te spelen. Wij willen het voor de consument niet alleen makkelijker maken, maar ook zorgelozer. Met deze nieuwe service streven wij ernaar om de resterende barrières voor online shoppen stap voor stap weg te nemen."