Online kleren shoppen? NINA zocht uit welke webshop het beste bij jou past

Photo by rawpixel.com on Unsplash
Begin vorige maand werd de Duitse webshop ‘About You’ groots gelanceerd in ons land. Maar is daar nog wel nood aan op de Belgische markt? Wij zetten de vijf grootste modewebshops naast elkaar en staan je bij in de moeilijke keuze: welke past het best bij jou? Zalando, About You, La Redoute, 3 Suisses of De Bijenkorf?

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Buyck

  Ik ben héél tevreden van Zalando... na een week kreeg ik de aankooptip om hetzelfde paar sandalen te kopen... (een tip die zich een aantal maal herhaalde)

 • eric debanne

  Ik koop liever in de winkel veel leuker en socialer !

 • Gerda Rousseau

  Ik heb deze zomer voor het eerst iets bij Zalando gekocht. Ik moet zeggen, ik ben er heel tevreden over. Bovendien was dat voor mij een verademing, om er niet de deur uit voor te moeten, want ik haat shoppen. Ik ga dat zeker nog doen.

 • Nancy De Mol

  Koop niets meer bij Zalando, zijn bedriegers. Ze sturen je andere kleding terug die je gerouteerd hebt, had zelfs de verpakking niet geopend. Geld kwijt en zit hier met een dure vest waar ik niets kan mee doen.

 • Stan Vankoo

  Die missen dus persoonlijkheid!