Om bij weg te dromen: Disney betovert met collectie bruidsjurken van maat 32 tot 60

-
Disney -
Heb je er altijd van gedroomd om er als een prinses uit te zien op je huwelijksdag? Dan laat Disney die droom graag in vervulling gaan, voor iedereen bovendien.

Samen met Allure Bridal brengt Disney een nieuwe collectie bruidsjurken op de markt, geïnspireerd op prinsessen Aurora, Ariël, Jasmine, Doornroosje, Pocahontas, Rapunzel, Tina en Belle.

De Ariël en de Pocahontas-jurk.
Disney De Ariël en de Pocahontas-jurk.

Wie de prinsessen een beetje kent, herkent vast meteen de jurken die door hen geïnspireerd werden. Zo heeft de Ariël-jurk een zeemeerminmodel en heeft het exemplaar dat op Belle gebaseerd werd een gelijkaardige halslijn als haar baljurk uit de film. In de sleep van Jasmines jurk herken je dan weer het vliegende tapijt van Aladin.

-
Disney -

De maten van de jurken zijn bijzonder inclusief en gaan van Amerikaanse maten 0 tot 30, wat overeenkomt met maat 32 tot 60 in ons land. De prijzen variëren dan weer van 1.200 dollar (1.064 euro) tot 10.000 dollar (8.866 euro). Wie een jurk op de kop wil tikken, kan dit voorlopig alleen in Noord-Amerika. 

DisneyReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.