Ga naar de mobiele website
^ Top

Om al in de sfeer te komen: kledinglijn Tomorrowland is nu te koop

Instagram @tmlcollection
Kun je niet wachten tot juli of baal je net dat je geen kaartje hebt kunnen scoren voor Tomorrowland? Om de pijn of het wachten te verzachten ligt de kledingcollectie TML by Tomorrowland nu in de winkels.

TML by Tomorrowland is een onafhankelijk modelabel met een sterke link naar het wereldbekende muziekfestival Tomorrowland. Voor deze nieuwe collectie zocht het Belgische team achter het merk duidelijk inspiratie in de athleisure trend waarbij je sportkleren in een alledaagse outfit combineert. Verder schreeuwt de collectie vooral zomer uit, met veel toffe botanische prints en slogans.

De kledingcollectie wordt aangevuld met een assortiment aan accessoires zoals zonnebrillen, petten en juwelen. Het Antwerpse horlogo- en brillenlabel Komono creëerde voor Tomorrowland ook een aantal limited edition zonnebrillen en een horloge.

De collectie is te koop via de webshop van Tomorrowland maar ook in een 30-tal Belgische en Nederlandse winkels. Een overzicht van alle verkooppunten vind je op de site.

TML by Tomorrowland
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug