Ga naar de mobiele website
^ Top

Olijfolie als dagcrème en je haren in de fik: 7x opvallende beautytrucjes van celebrities

photo_news
Ze zien er altijd picture perfect uit, en werken samen met de beste make-upartiesten van onze tijd. Geen wonder dat de sterren hier en daar een trucje afkijken, en gelukkig zijn ze niet te beroerd om dat ook met ons te delen.
photo_news

Halle Berry: "Wrijf je lipstick er weer af"

Het lijkt dan wel contraproductief, maar toch is dat precies waar Halle Berry bij zweert. "Ik breng rode lipstick aan, en wrijf die er dan meteen weer af. Daar doe ik dan een laagje gloss overheen, en voila: de perfecte manier voor een naturel kleurtje op je lippen."

photo_news

Emma Stone: "Olijfolie als dagcrème"

Ze ontdekte het naar eigen zeggen omdat ze aan zoveel verschillende dingen allergisch is, maar Emma Stone zweert bij olijfolie in plaats van traditionele huidverzoringproducten.

photo_news

Dakota Johnson: "Breng mascara aan terwijl je naar beneden kijkt"

De 50 Shades-actrice keek dit trucje af van haar mama: "Ze leerde me dat als je een klein handspiegeltje op borsthoogte houdt, en je mascara aanbrengt terwijl je naar beneden kijkt in dat spiegeltje, het veel makkelijker is om de wortels van je wimpers mee te nemen.

photo_news

Alexis Bledel: "Een stoombadje van olijfolie"

Nog iemand die bij olijfolie zweert is Alexis Bledel. "Ik neem één keer per week een stoombadje met olijfolie," bekent ze. "Vul een kom met heet water, breng wat olijfolie aan op droge plekjes op je huid, en hang even met een handdoek over je hoofd boven de kom water. Werkt iedere keer!"

photo_news

Isla Fisher: "Droog je wimpers met de haardroger"

Het geheim van de prachtig gekrulde wimpers van Isla Fisher? Een haardroger. "De krul houdt beter als je je wimperkruller op voorhand verwarmt met de haardroger. Of blaas ze zachtjes droog als je mascara hebt aangebracht."

photo_news

Blake Lively: "Mayonaise in je haar"

Jaloers op de glanzende haardos van Blake Lively? Dan haal je best een pot mayonaise in huis. "Dit trucje heb ik van mijn moeder geleerd," verklapt de actrice. "Zij bracht mayonaise aan op de lengtes en punten van haar haar, voor ze onder de douche ging. Wanneer ze dan haar haren waste met shampoo, zorgt de zeep er voor dat je puntjes niet uitdrogen."

Instagram

Alessandra Ambrosio: "Steek je haar in brand"

Nog een dame met prachtig haar, en toch is Alessandra Ambrosio niet bang om er de fik in te zetten. Zij zweert namelijk bij de Braziliaanse behandeling die Velaterapia genoemd wordt, waarbij gespleten puntjes er niet af geknipt maar af gebrand worden. Misschien wel niet zelf proberen thuis.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Sergio Grijsen

    Rijstwater werkt nog altijd het beste voor je huid en haren!

  • Giovanni Vanhecke

    en als dat allemaal niet werkt, trek er dan gewoon een zak over

  • mis tanget

    Olijfolie op gezicht, mayonaise in het haar en wimpers drogen met haardroger doe je echt beter niet ... De tip met de kaars in het haar bestaat al jaren. Gespecialiseerde kappers branden de gespleten punten weg daardoor lijkt het minder kort dan wanneer je ze laat knippen.

Meld een bug