Nog meer goedkope bruidsmode op komst na Zeeman: ook Topshop lanceert trouwcollectie

Topshop
Bruidjes in spé hoeven binnenkort geen orgaan meer te verkopen voor een trouwjurk, want modeketen Topshop lanceert een eerste bruidslijn. Naast bruidsjurken zullen ook lingerie en accessoires deel uitmaken van de collectie. De Britse winkelketen doet dit in navolging van onder andere Asos, H&M en Zeeman.

Betaalbare bruidsmode zit in de lift en dat is maar goed ook. Niet iedereen kan zich namelijk een jurk van meer dan een gemiddeld maandloon veroorloven, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je in je alledaagse plunje voor het altaar wil staan.

In het trouwassortiment van Topshop vind je binnenkort vijf trouwjurken, met prijzen van om en bij de 400 euro. In vergelijking met de jurk van Zeeman, die amper 30 euro kostte, is dat natuurlijk nog altijd prijzig. Maar wie al eens gaan shoppen is voor een trouwjurk, weet dat je voor 400 euro vaak nog niet eens een sluier koopt. Deze collectie is dus erg welgekomen.

De eerste trouwcollectie van Topshop wordt in april van dit jaar gelanceerd. Je kunt je hier inschrijven als je op de hoogte wil blijven van de exacte lanceringdatum.