NINA zomert: het eco-kapsalon dat goed is voor je haar én het milieu

Andy & Jeff
De zomer is hét moment om jezelf een nieuwe coupe te laten aanmeten. Of dat nu korter en een tikje lichter is, of gewoon helemaal iets anders: bij Andy & Jeff zit je altijd goed. Beter nog:

Dé aandachtstrekker zijn niet de gezellige kaptafels of de unieke toiletten (al moet je daar zeker en vast óók eens een kijkje nemen) maar de reusachtige boom die middenin het etablissement staat. En die zet meteen de toon voor de rest van het salon, want alles is er milieuvriendelijk.

Van de stoelen die vervaardigd zijn uit gerecycleerd materiaal tot spoelwater voor de toiletten en een verbrandingsoven aan de andere zijde van het kanaal voor warm water. Zelfs de tegels, de lampenkappen en de raamkozijnen zijn ecologisch. Nu de toekomst van de volgende generaties er steeds minder rooskleurig gaat uitzien, vond Kate, de ziel achter Andy & Jeff, het de hoogste tijd voor een milieuvriendelijk salon. En in die opzet is ze alvast geslaagd.

Het kapsalon mag dan groen zijn, de kapsters zijn dat allerminst. Sommigen onder hen werken al 17 jaar voor het huis, en dat merk je. Ze weten precies wat kan (en wat niet) en welke snit en kleur het beste bij jouw haar en persoonlijkheid passen. Je stapt gegarandeerd naar buiten als de allerbeste versie van jezelf. En wie wil dat nu niet?

Handig extraatje: Andy & Jeff ligt middenin het gloednieuwe Docks Bruxsel-complex, dus je kan nadien meteen een outfit shoppen die past bij je nieuwe coupe.

thinkstock

Praktisch
Andy & Jeff
Docks Bruxsel (lokaal 0.63)
Lambermontlaan 1, 1000 Brussel
Meer info vind je op de Facebookpagina

Openingsuren
Van maandag tot zaterdag van 9 tot 19 uur
Zonder afspraak
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels