NINA tipt: nù shoppen bij Weekday, het zusje van H&M, COS en & Other Stories

Weekday
Maandenlang keken we er naar uit, en eindelijk is het dan zo ver. Vandaag opent het sportieve zusje in de Zweedse ketenfamilie eindelijk haar deuren. Dé place to be? De Antwerpse Kammenstraat natuurlijk.

"Antwerpen is een zinderende en inspirerende stad met een rijke geschiedenis en culturele contrasten. Wij zijn ervan overtuigd dat Weekday een grote aanwinst zal zijn voor de stad, die bekend staat om zijn innovatieve kijk op mode, en we merken in onze online shop nu al dat de Belgen onze collecties echt waarderen", zo verklaarde David Thorewik, Managing Director bij Weekday.

Grafische lijnen en minimalistisch kleurenpalet
Bij Weekday vind je geen al te felle kleuren en drukke prints, maar strakke grafische lijnen en een minimalistisch kleurenpalet. Daarnaast staat de keten vooral gekend om hun sportieve(re) elementen en focus op denim. Naast hun eigen label verkopen ze ook een aantal andere merken in hun winkels zoals Cheap Monday (tevens ook deel van de H&M-groep), Carin Wester, Vans, Back en een kleine selectie tweedehands kleren. Weekday biedt kleren voor zowel mannen als vrouwen aan.

Fish & Chips
De winkel van Weekday komt in de plaats van Fish & Chips, een conceptstore die maar liefst 19 jaar geleden opgestart werd en er mee voor zorgde dat de Kammenstraat de hippe modestraat van nu is geworden. Het pand is 580 m2 groot.

Openingsuren van de winkel: maandag - zaterdag 10u00 - 18u00, elke 1ste zondag 12u00 - 18u00. Kammenstraat 36-38, 2000 Antwerpen.

Weekday


Video